Πέμπτη 8 Απριλίου 2010

Υπάρχουν και αυτοί που δεν μιλάνε



Μην προσπαθείς να πλάσεις την εικόνα σου μιλώντας μου για το εγώ σου.Μην προσπαθείς να με πείσεις για κάτι που δεν είσαι αλλά θα ήθελες να είσαι. Μην σε σκοτίζει τι θα σκεφτώ εγώ για σένα. Μην μου μιλάς για αυτά που δεν κάνεις λόγω αρχών ,για αυτά που σιχαίνεσαι, για αυτούς που λοιδορείς.

Μίλα μου για αυτά που σ'αρέσουν και σε γεμίζουν, για αυτά που σε συντροφεύουν τα βράδια, για αυτά που σε κάνουν να γελάς, για το σαχλοτράγουδο που ντρέπεσαι να παραδεχτείς οτι σε κάνει να θέλεις να χορέψεις.

Μην μιλάς.. άσε με να σε κοιτάξω ,να σε γνωρίσω. Αν μου επιτρέψεις να σε καταλάβω θα εκτιμήσω την μοναδικότητα σου, προσπαθώντας να μου επιβάλεις αυτό που εσύ θέλεις να καταλάβω θα σε χάσω μέσα στο πλήθος.

Αν δεν σε έπεισα ακόμη, μάθε ότι πιστεύω τα λόγια που δεν λέγονται. Αυτούς που ακολουθούν τον δρόμο της καρδιάς χωρίς διαφημίσεις και εκπτώσεις αλλά με κόστος βαρύ, αυτούς που δεν νιώθουν την ανάγκη να αιτιολογήσουν τις πράξεις τους και το κάνουν μονάχα εφόσον τους ρωτήσουν και μόνο σε αυτούς που θα καταλάβουν.

4 σχόλια:

  1. Tα αληθινά ωραία κανουν αισθητή την παρουσία τους με το αρωμα της ψυχης τους.Καλέ μου Φίλε Μέσα στον κόσμο κι ο κόσμος μέσα σου ποιός να σε νοιώσει; :)

    Νιωθε κι ακολουθα μόνο το βαθυ σου χτυποκάρδι..τα άλλα όλα λεπτομέρειες ειναι.! Χαμογελαστή Καληνύχτα.!:))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάθε μέρα Θα θυμάμαι να μεταδίδω στους άλλους τόσο την χαρά μου όσο και την απόγνωση μου για να γνωριστούμε καλύτερα.Κάθε μέρα θα θυμίζω στον εαυτό μου να σε ακούει πραγματικά και να προσπαθεί να καταλάβει την άποψή σου και να αναζητά το λιγότερο απειλητικό τρόπο να σου πει τη δική του.

    Σου εύχομαι να περάσεις ένα υπέροχο γεμάτο αρώματα αγριολούλουδων Σαββατόβραδο Μαρία μου :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σ'ευχαριστώ D.Angel,έχει αξία να το ακούω από μια ψυχή που ψάχνει τον δικό της ωκεανό, άλλωστε το μεγαλύτερο πράγμα σ αυτόν τον κόσμο δεν είναι το που βρισκόμαστε ,
    αλλά προς τα πού βαδίζουμε , να περάσεις ένα όμορφο Σαββατόβραδο

    ΑπάντησηΔιαγραφή