Τετάρτη, 21 Ιουλίου 20103μιση χρόνια κράτησε το διάλειμμα στις γειτονιές που με μεγάλωσαν και ήρθε πάλι η ώρα να φύγω. Συναίσθημα όχι πρωτόγνωρο αλλά σταθερά δυνατό.Δεν περιγράφεται εύκολα. Αλλιώς κοιτάζεις τώρα τον δρόμο που περνάς καθημερινά, αλλιώς αισθάνεσαι για ανθρώπους. Δεν μ'αρέσουν οι αποχαιρετισμοί, πάντα υπάρχει κάτι που ξεχνάω να πω. Δεν το λες όμως εύκολα αυτό όταν σου τηλεφωνούν για να βρεθείτε για το αντίο. Αν υπάρχει κάτι καλό στην διαδικασία είναι ότι δοκιμάζονται οι σχέσεις, και απομένουν αυτές που αξίζουν, που δεν φθείρονται από χρόνο και απόσταση.
Μαζεύοντας πράγματα έρχονται στο μυαλό αναμνήσεις και διαλέγεις τι να πετάξεις και τι να κρατήσεις. Δεν πετάω τίποτα, όμως ούτε και θα πάρω μαζί μου.
Το πιο δύσκολο είναι η έγνοια που έχω για ένα πρόσωπο, που δυσκολεύεται, που δεν έχει βρει το δρόμο του, που με αγαπάει πραγματικά και δεν θα μπορώ να σταθώ δίπλα του όταν χρειαστεί.Αυτό με "τρώει".Μακάρι να είναι καλά.
Απολογισμό δεν θα κάνω, ούτε θα γράψω για αυτήν που μέχρι πριν από κάποιους μήνες πίστευα ότι θα με κάνει να τρελαθώ αυτή την ώρα.
Σταματάω δεν τους μπορώ τους αποχαιρετισμούς.

3 σχόλια:

 1. Ούτε εγω τους αντέχω τους αποχαιρετισμούς..πίστεψε με.
  Προχωράμε στη Ζωή..ανεβαίνουμε το χρόνο
  και κρατάμε στιγμές.Κακώς πιστεύουμε
  ότι οι στιγμές περνούν και χάνονται..
  ίσα ίσα αυτές είναι που μας δυναμώνουν
  και προχωράμε..Δώσε βάση στο Παρόν..είναι ο μόνος Χρόνος που δεν με έχει προδώσει ..

  Στο Ταξίδι της Ζωής άνθρωποι έρχονται και άνθρωποι φεύγουν ως γνωστόν.Αυτο που δεν πρέπει να αποχαιρετήσεις είναι τα Θέλω σου..
  τα αληθινά σου Θέλω.Ότι Αξίζει δεν αλλοιώνεται..κυριέυει κυριαρχεί και το σπουδαιότερο συμπορεύεται.Μαύρο Φίδι που μας έφαγε αν κάνεις απο τώρα απολογισμούς...
  Οn The Road..δεν γίνονται αυτά..

  Οπότε..JUST Keep Walking με Χαμόγελο
  και ψηλά πετάγματα κόντρα στους καιρούς.

  Όταν φτάνεις σου λέω στα Ανείπωτα τότε
  είσαι ο εαυτός σου. :))

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Θα συμφωνήσω με το Αερικό μας!
  Καλό μήνα και καλή συνέχεια σε ότι κάνεις
  Φιλιά πολλά

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. elpizo na eisai kala .... mono ayto... Ygeia k na prospatheis na zeis to taxidi omorfa...to taxidi tis zois...perasa na sou po apla mia kalhspera.filia na xamogelas...

  ΑπάντησηΔιαγραφή